بانک کشاورزی

تاریخ: 08 بهمن 1390

همایش مدیریت ریسک در بیمه دام و طیور به میزبانی بانک کشاورزی هرمزگان

مهندس صفرپور طاهر قائم مقام صندوق بیمه کشاورزی در همایش مدیریت ریسک که در استان هرمزگان برگزار شدگفت : بیمه کشاورزی به عنوان یک نهاد توانمندساز در جامعه روستایی ایفای نقش می کند و با ترمیم خسارات ناشی از بحران های قهری و سرعت عمل در پرداخت غرامت سلامت روانی جامعه را رقم می زند.
به گزارش روابط عمومی مدیریت شعب بانک در استان ، همایش مدیریت ریسک و طرح های کاهندگی خسارت دام و طیور ، ویژه معاونان تولیدات دامی سازمان های جهاد کشاورزی کشوربا حضور مهندس عباسی معاون بهبود تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی ، مهندس صفرپورطاهرقائم مقام صندوق بیمه کشاورزی ، دکتر جوادیان و مهندس ذبیحی اعضای هیات مدیره این صندوق در روزهای 28 و 29 دی ماه به میزبانی بانک کشاورزی استان هرمزگان و در محل سالن اجتماعات خلیج فارس برگزار شد .
بر اساس این گزارش، در این همایش قاسمی نژاد مدیر شعب بانک کشاورزی استان هرمزگان به تشریح وضعیت جغرافیایی ، اقتصادی ، کشاورزی و شرایط اقلیمی استان پرداخت و با اشاره به عملکرد صندوق بیمه استان در سنوات اخیر و رشد فزاینده عملیات بیمه گری و توسعه فرهنگ بهره برداری از مزایای آن ، همگی را مرهون تلاش های بی وقفه ستاد بیمه استان برشمرد و اظهار امیدواری کرد : برگزاری این همایش مشترک با حضور کلیه برنامه ریزان و تصمیم گیران زیربخش دام کشور ، فصلی نو در خدمات صندوق بیمه برای رفاه بیشتر بهره برداران و توسعه پایدار جوامع روستایی باشد .
در ادامه مهندس صفرپورطاهر قائم مقام صندوق بیمه کشاورزی نیز به اهداف کلان بیمه درباره توسعه کمی و کیفی ، کمک به تحقق اهداف و سیاست های بخش کشاورزی ، ارتقای دانش و اشاعه فرهنگ بیمه در بین کشاورزان اشاره کرد و گفت : بیمه کشاورزی به عنوان یک نهاد توانمندساز می تواند در جوامع روستایی ایفای نقش کند و با ترمیم خسارت های ناشی از بحران های قهری و تسریع در پرداخت غرامت ، سلامت روانی جامعه را رقم بزند .
این مقام مسئول با اشاره به طرح های جدید و آزمایشی بیمه در سال جاری تصریح کرد : از راهبردهای مهم بیمه توسعه و تنوع بخشی درخدمات بیمه کشاورزی ، استفاده از تعرفه های ترجیحی و تعهدات هدایت شده بیمه گر، اصلاح ساختار اجرایی و سازمانی بیمه کشاورزی ( با رویکرد برون سپاری امور به بخش غیر دولتی ) ، هدفمند کردن یارانه ها ، استانداردسازی خدمات بیمه ای و ... خواهد بود .
قائم مقام صندوق بیمه کشاورزی با اشاره به تشکیل میز امداد در ستاد صندوق بیمه و بهره گیری از تجارب افراد متخصص ، فنی و تحصیلکرده افزود : سیر تکاملی نیز باید در نظام بیمه دیده شود ، از این رو از معاونان امور دام حاضر در جلسه خواست با نقطه نظرات سازنده خود در زیر بخش دام زیربنای تحول بنیادین در زیر بخش دام و طیور را فراهم کنند.
در این همایش همچنین مهندس عباسی معاون بهبود تولیدات دامی وزارت جهادکشاورزی این بخش را به دلیل ویژگی های خاص خود از سایر بخش ها متمایز دانست و افزود : سرمایه گذاری در بخش کشاورزی دارای ریسک بالایی است و مدیریت در این بخش در واقع یک هنر است .
این مقام مسئول تصریح کرد مسائل قبل ، حین و بعد از تولید بسیار حائز اهمیت است و این بخش مهم اکنون دارای ضریب خود اتکایی بیش از 94 درصد است .
این گزارش می افزاید؛ دکتر ابوالفضل جوادیان و مهندس ذبیحی اعضای هیات مدیره صندوق بیمه کشاورزی نیز مطالبی را درباره وضعیت کنونی و برنامه های آتی صندوق ارائه کردند و در پایان پرسش و پاسخ و پیشنهاداتی از قبیل ساماندهی واحدهای مرغداری غیر مجاز ، ایجاد فواصل جدید در مرغداری ها ، کنترل و بررسی ساختمان و تأسیسات واحدهای مرغداری در زمان صدور پروانه ، بهره گیری بهینه از مصرف سوخت ، ارتقای وضعیت واکسن ها ، نظارت بر تولید جوجه های استاندارد ، تعلیق پروانه مرغداری های مختلف و کاهش میزان جوجه ریزی واحدهای پرریسک ، ایجاد کارگروه بیمه دام سبک ، شناسایی روش های جدید هویت بخشی بیمه دام سبک با بهره گیری از تجارب موفق سایر کشورها و ... از سوی معاونان امور دام کشور نیز مطرح شد .
لازم به ذکر است در حاشیه برگزاری این همایش ، اعضای هیات مدیره و کارشناسان صندوق بیمه کشاورزی از محل دفتر یکی از شرکت های کارگزاری بیمه در بندرعباس بازدید کردند.